Cum cumpar ?

Pentru a face cumparaturi pe www.bijuterim.ro este nevoie un cont de utilizator. Pentru asta este nevoie sa apesi butonul „ Autentificare”. Apoi, introduci adresa de e-mail si apesi butonul „ Creaaza un cont”

Creaaza un cont

Se deschide un nou meniu in care esti rugat sa introduci cateva date :

date contact

Dupa completare, se apasa butonul „Register” sau „Inregistreaza-te”.

date


Acum, contul tau este creat! Felicitari !
De aici, iti poti administra singur contul, vedea istoricul comenzilor, facturile si notele de retur si completa adresele de facturare si livrare.

Pentru a putea expedia o comanda, te rugam sa ne lasi o adresa, un numar de telefon si orice alta informatie consideri necesara. O poti face apasand butonul „ Adauga prima adresa” Se va deschide meniul de mai jos.

Gata, pasul cel mai greu a fost facut.
Pastreaza, te rugam, parola intr-un loc sigur si nu o divulga nimanui.
Iti multumim pentru inregistrare !

Dupa ce te-ai inregistrat, poti reveni oricand in magazin si comanda produsele tale preferate.
Pentru asta nu e nevoie decat sa te autentifici si sa alegi ceea ce-ti place.
In dreptul fiecarui produs ai toate informatiile necesare : descriere, poza, cantitatea la care este ambalat, culoare, forme, etc. Trebuie doar sa selectezi numarul de produse dorite si sa apesi butonul „Pune in cos”
De aici, vei avea 2 optiuni, ori sa continui sa cauti printre sutele de produse, ori sa te indrepti spre partea de finalizare comanda.


Apasand butonul „COS” poti vedea toate produsele selectate de tine si valoarea lor.


Cand ai terminat de adaugat si revizuit cosul, apasa butonul „ Finalizeaza comanda” si vei fi directionat catre o pagina in care sa stabilesti ultimele detalii :
- Modalitatea de transport
- Modalitatea de plata
Dupa parcurgerea acestora pasi, te rugam sa apesi butonul „ Finalizeaza comanda”.


Imediat dupa aceasta actiune, vei primi un e-mail de confirmare din partea noastra. Asta inseamna ca am primit comanda ta. In cazul in care, in decurs de cateva minute nu primesti acest e-mail de confirmare, inseamna ca ceva nu a functionat si ca noi nu am primit comanda. Ai doua variante : verifici ca toti pasii anteriori au fost bine facuti si comanda s-a plasat, ori ne contactezi si incercam sa-ti acordam asistenta.

Ai plasat o comanda in magazinul bijuterim.ro !
Iti multumim !